Benvinguts i benvingudes en aquesta wiki.


[ Si no sabeu què és una wiki, podeu llegir la següent informació:
- En català.
- En castellà.
- En anglès. ]

En aquesta pàgina trobareu el projecte de desenvolupament de la web social (també anomenada o coneguda com a web 2.0) a la Xarxa de Biblioteques de l'Hospitalet. Aquest projecte vol proposar unes pautes a seguir per desenvolupar continguts, gestionar el coneixement, i generar nous canals de comunicació (tant interns, entre els treballadors de la xarxa, com externs amb els usuaris) fent servir aquestes noves tecnologies, plataformes, eines, etc... que s'han englobat sota el concepte de web social.

A l'esquerra de les vostres pantalles teniu un menú de navegació amb els diferents apartats en què s'estructura aquest projecte.

Abans de començar...

Aquest projecte, com aviat comprovareu, està en fase de desenvolupament. La intenció d'aquest espai és que pogueu comprovar com avança el treball en aquest camp. Dues recomanacions:
1) Deixeu comentaris! Aquest projecte millorarà com més punts de vista hi aportem els que hi participem. És per això que la plataforma triada per desenvolupar-ho és una wiki. Ho podeu fer a la pestanya "Discussion" que trobareu a cadascun dels apartats.
2) Si voleu mantenir-vos al dia sobre les actualitzacions d'aquest espai, us recomano que us subscribiu al seu feed fent servir netvibes, google reader o el vostre lector habitual. I si no sabeu de què parlo, ja teniu un motiu que justifica que aquest projecte té molt de sentit!

I quan hagueu acabat...

Us demanem si us plau que us adrecer a l'apartat "Avaluació del Projecte" i invertiu uns minuts en fer-nos saber què en penseu de tot plegat.

Ara sí... Bona navegació!

[Anar a la Introducció]

***

Con todo el conocimiento que desinteresadamente me han prestado tantas personas, no dejar que otros se aprovechen del mío me parece totalmente inmoral. David de Ugarte, vía Deakialli.